Avoin työpaikka, hallintosihteerin toimi

Etsimme hallintosihteeriä Siikaisten kunnan monipuolisiin toimistotehtäviin muuttuvassa toimintaympäristössä. Siikaisten kunta on 1500 asukkaan kunta Pohjois-Satakunnassa. Kunnassamme on 40 vakinaista työntekijää. Kokoaikaisen hallintosihteerin tehtävä on kunnassa osittain uusi.  Tehtävä suuntautuu hallinnon ja hyvinvoinnin toimialueille.
Kunnassa on käynnissä talous- ja henkilöstöhallinnon tukipalveluiden siirto seutukunnalliseen yksikköön.  Siikaisten kunnassa otetaan käyttöön KuntaPro Oy:n taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon järjestelmät ja siirretään palvelutuotanto KuntaPro Oy:n tuottamaksi 1.1.2019 alkaen. Henkilöstöhallinnon järjestelmistä käyttöönotetaan palkkajärjestelmä Personec FK, ESS7 sekä matkojen ja kulunhallintaan M2. Taloushallinnon järjestelmistä käyttöönotetaan Kuntax Talous, Basware IP ostolaskut, FPM taloussuunnittelu ja raportointi, Basware Maksuliikenne, Rondo R8 sähköinen arkisto.
Hallintosihteeri vastaa talous- ja henkilöstöhallinnon valmistelutehtävistä yleishallinnon ja hyvinvoinnin toimialueilla (mm. laskutus, ostolaskujen kierto, palkanlaskenta OVTES ja KVTES) sekä osallistuu talousarvion ja tilinpäätöksen valmisteluun yhdessä hallintopäällikön kanssa. Hallintosihteeri on KuntaPron järjestelmien käytön asiantuntija ja opastaja kunnassa.
Hallintosihteeri toimii hyvinvoinnin toimialueen toimistotehtävissä ml. lautakunnan kokousten valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävät yhdessä rehtori/sivistystoimenjohtajan kanssa.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa tai ammatillista perustutkintoa ja vahvaa kokemusta vastaavista tehtävistä.
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii ratkaisukeskeistä ja järjestelmällistä työotetta, hyviä IT-taitoja, myönteistä, joustavaa asennetta ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.
Valinnassa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Palkka määräytyy KVTES:n toimistoalan vaativat ammattitehtävät ja ammattitehtävät (01TOI060) mukaan.

Hakemukset kelpoisuuden osoittavine todistuksineen ja ansioluetteloineen toimitetaan viimeistään 26.10.2018 sähköisesti osoitteeseen kirjaamo@siikainen.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat kunnanjohtaja Viveka Lanne (pl vk 43) 0447201071  ja rehtori/sivistysjohtaja Jari Tuuri 0447201041