Kirpputori toimintatuvalla tiistaisin 30.10. alkaen

KIRPPUTORI TIISTAISIN TOIMINTATUVALLA, Kankaanpääntie 1 B. Avoinna klo 8-18. Myyntipaikka on ilmainen. Kirpputori toimii itsepalveluperiaatteella. Annamme numeron, jonka merkitset myytävän tuotteen hintalappuun. Myyntiaika on myyjän päätettävissä. Toimintatupa tilittää myyntituotot myyjille numeroiden perusteella.

Toimintatupa ei luetteloi erikseen mitä tavarat olivat, ja millä hinnalla ne myydään. Tavaroiden tulee olla asiakkaan omistamia. Toimintatupa ei ole vastuussa myyntiin jätetyistä tavaroista, mutta pyrkii parhaalla mahdollisella tavalla huolehtimaan niistä.

Laitetaan siis tavarat kiertämään. Tuo itsellesi tarpeettomaksi käyneet tuotteet myytäväksi tai tule edullisille ostoksille.

Vaikkapa joululahjoiksi myynnissä on myös Toimintatuvalla valmistettuja uusia tuotteita. Myynnissä on myös uusia vaatteita, alusasuja, urheiluliivejä (sovitushuone löytyy), käsitöitä sekä täysin käsityönä valmistettuja keppihevosia.

Maksu vain käteisellä!

Tiedustelemme lisäksi onko kiinnostusta/tarvetta lelunvaihtopisteelle? Lisätietoja 044 720 1054 ma–ti klo 8–12, voit myös jättää vastaajaviestin tai kirjoittaa tekstiviestin.

HUOM! Kirjaston poistokirjoja edelleen myynnissä Toimintatuvalla maanantaisin klo 8–12 ja tiistaisin klo 8–18. Poistokirjoja myydään 1 euro / muovikassillinen.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!
Terveisin Toimintatuvan väki