Kirpputori Toimintatuvalla

KIRPPUTORI Toimintatuvalla Kankaanpääntie 1 B, Siikainen.

Aukioloajan klo 16–18 vähäisen tarpeen vuoksi lyhennämme aukioloaikaa. Aukioloaikamme 11.2.2019 alkaen ovat:

Maanantaina klo 8–12 ja tiistaina klo 8–16. Myyntipaikka on ilmainen.

Kirpputori toimii itsepalveluperiaatteella. Annamme numeron, jonka merkitset myytävän tuotteen hintalappuun. Myyntiaika on myyjän päätettävissä. Toimintatupa tilittää myyntituotot myyjille numeroiden perusteella.

Toimintatupa ei luetteloi erikseen mitä tavarat olivat, ja millä hinnalla ne myydään. Tavaroiden tulee olla asiakkaan omistamia. Toimintatupa ei ole vastuussa myyntiin jätetyistä tavaroista, mutta pyrkii parhaalla mahdollisella tavalla huolehtimaan niistä.

Myynnissä on myös Toimintatuvalla valmistettuja uusia tuotteita. Olemme saaneet myyntiin myös uusia tuotteita mm. alusasuja, urheiluliivejä (sovitushuone löytyy), käsityönä valmistettuja keppihevosia, mattoja, sukkia. Myynnissä monipuolinen valikoima aikuisten ja lasten vaatteita, kenkiä, luistimia jne.

Maksu vain käteisellä!

HUOM! Kirjaston poistokirjoja edelleen myynnissä Toimintatuvalla maanantaisin klo 8–12 ja tiistaisin klo 8–16.Poistokirjoja myydään 1 euro / muovikassillinen.

Laitetaan siis tavarat kiertämään. Tuo itsellesi tarpeettomaksi käyneet tuotteet myytäväksi tai tule edullisille ostoksille. Lisätietoja 044 720 1054 ma-ti klo 8-12, voit myös jättää vastaajaviestin tai kirjoittaa tekstiviestin.

Tervetuloa poikkeamaan ja tutustumaan

Terveisin Toimintatuvan väki