Päiväkoti Pikku-Santraan haetaan työntekijää

VARHAISKASVATUKSENOPETTAJAN TOIMI
Siikaisten kunta on noin 1400 asukkaan luonnonläheinen kunta Pohjois-Satakunnassa, jonka tunnuslauseena on ”luontoa käydä edellä”.
Siikaisten kunnan ylläpitämässä Päiväkoti Pikku-Santrassa on haettavana varhaiskasvatuksen opettajan määräaikainen toimi ajalla 12.8.2019-31.3.2020. Toimi sijoittuu 3-6 vuotiaiden varhaiskasvatusryhmään.

Päiväkoti Pikku-Santra
Siikaisten kunnan päivähoito on keskitetty kunnan keskustaan v. 2006 valmistuneeseen Päiväkoti Pikku-Santraan. Lapsia päiväkodissa on noin 30 ja varhaiskasvatusryhmiä kaksi: alle 3-vuotiaiden varhaiskasvatusryhmä ja 3-6 vuotiaiden varhaiskasvatusryhmä.

Päiväkoti Pikku-Santra sijaitsee rauhallisella paikalla lähellä keskustaa ja luontoa. Tilat mahdollistavat monipuolisen toiminnan ja pihapiiri tarjoaa turvalliset ja hyvät mahdollisuudet leikkiin ja liikuntaan kaikkina vuoden aikoina. Päiväkodin lähialueella sijaitsevat myös liikuntahalli, urheilukenttä ja kaksi jääkiekkokaukaloa talvisin.

Kelpoisuusvaatimukset
Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on varhaiskasvatuslain 540/2018 § 26 mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus.
Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa varhaiskasvatuksen opettajan toimi voidaan täyttää enintään vuoden määräajaksi henkilöllä, jolla katsotaan olevan opintojensa ja työkokemuksensa perusteella riittävät edellytykset tehtävän hoitamiseen.

Muuta valintaan liittyvää
Palvelusuhteen ehdot ja palkkaus ovat KVTES:n mukaiset. Tehtävässä on kahden (2) kuukauden koeaika.
Tehtävään valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätiedot
Lisätietoja haettavana olevasta varhaiskasvatuksen opettaja toimesta antaa rehtori-sivistystoimenjohtaja Jari Tuuri, puh.044-7201 041 tai sähköposti jari.tuuri@siikainen.fi.

Hakuaika ja hakemusten toimittaminen
Hakemukset liitteineen tulee toimittaa viimeistään perjantaina 2.8.2019 sähköpostilla osoitteeseen jari.tuuri@siikainen.fi tai postitse osoitteeseen Siikaisten kunta, rehtori-sivistystoimenjohtaja Jari Tuuri, Kankaanpääntie 1 A, 29810 Siikainen.