Entisen kunnanviraston lopullinen tyhjentäminen irtaimistosta

Entisessä kunnanviraston kaksikerroksisessa osassa ja ns. teknisessä siivessä sijainnut kunnan käyttöön tarpeellinen irtaimisto on selvitetty ja hyödynnetty. Virastorakennuksessa on ollut myös tavaraa, joka on kuulunut esimerkiksi yhdistyksille tai muille ulkopuolisille toimijoille. Myös tämä tavara on pääosin selvitetty. Mikäli yhdistyksellä /muulla toimijalla on oletettavasti sellaista aineistoa virastotalossa, jota ei saa hävittää, ota yhteyttä hallintosihteeri Tuija Katajistoon ja sovi aineiston noutamisesta 30.11.2019 mennessä.

Virastorakennuksessa on edelleen joitakin kohtuu- ja välttäväkuntoisia pöytiä, työpöytiä, tuoleja ja kaappeja, valaisimia, seinävaatteita ja toimistotarvikkeita, jotka on mahdollista edelleen hyödyntää. Edelleen hyödynnettävät tavarat on puhdistettava normaaleilla pesuaineilla ennen uuteen tilaan viemistä. Mikäli yhdistys, yritys tai yksityishenkilö tarvitsee mahdollisesti jotain, ole yhteydessä  tekninen johtaja Anne Järvenrantaan marraskuun loppuun mennessä.  Siikaislaiselle yhdistykselle ja yritykselle tavara on maksuton, yksityishenkilöiltä peritään pieni korvaus.