Eteläpään matkailukeskukseen etsitään ravintola/matkailualan yrittäjää 1.6.2020 alkaen

Eteläpään matkailukeskus sijaitsee kauniilla Siikaisjärven rannalla. Matkaa Siikaisten kunnan keskustaan on noin 2 kilometriä. Eteläpäässä on erityisesti otettu huomioon perhelomailun tarpeet. Alue soveltuu myös moninaiseen virkistys- ja kokouskäyttöön oheispalveluineen. Alueella on 16 saunallista, ympärivuotisessa käytössä olevaa mökkiä, joiden vuokraus hoidetaan tällä hetkellä keskitetysti matkailukeskuksen yrittäjän kautta. Alueen ja ravintolarakennuksen omistaa Siikaisten kunta, joka tekee yrittäjän kanssa sopimuksen. Siikaisten kunta on mukana 10 kunnan yhteisessä luontomatkailun kehittämisverkostossa, jolle on näytetty vihreää valoa Unescon Geopark –statuksen saamiseksi huhtikuussa 2020.

Kiinnostuksen osoitukset ja lisätiedot: kirjaamo@siikainen.fi,  kunnanjohtaja Viveka Lanne 0447201071 tai tekninen johtaja Anne Järvenranta 0447201028

Nykyinen yrittäjä kertoo mielellään alueen nykyisestä toiminnasta ja opastaa uutta yrittäjää alkuun: Seija Myllymäki 040 5139877.
Yritystoiminnan perustamisessa tai kehittämisessä ja rahoitusasioissa neuvoo Siikaisten yritysasiamies Mari Raukola 040 542 0456, mari.raukola@kankaanpaa.fi