Kunnalle kesätöihin?

Kunta työllistää ensi kesänä yhteensä 16 vuosina 2002-2005 syntynyttä nuorta.

Kunta kohdentaa kesätyöt erityisesti Metsätähteen, jossa tarve ja hyöty on suurin.  Myös kunnan työyksiköihin saattaa tulla joitakin kesätyöpaikkoja (mm. koulun kesäsiivous ja keittiötyö). Kesätyöntekijän työaika on 30 t/vk ja työsuhteen kesto 2 viikkoa. Kahdelta viikolta työntekijälle maksetaan palkkaa yhteensä 360 euroa. Kesätyöntekijän tulee olla 2002 – 2005 syntynyt siikaislainen opiskelija (oppilaitoksessa kirjoilla oleva, koulutukseen hakeva tai oppilaitokseen hyväksytty) taikka koululainen.

Kunnan kesätyöpaikkaa on haettava 15.4.2020 mennessä kunnan kirjaamoon lähetettävällä avoimella hakemuksella. kirjaamo@siikainen.fi.

Muistathan laittaa hakemukseen selkeästi tiedot itsestäsi ja yhteystietosi.  Kerro myös, mikäli on jokin ajanjakso, jolloin et voi ottaa työtä vastaan ja vastaavasti jos on ajanjakso, jolloin mieluiten ottaisit työtä vastaan.

Tänä vuonna kunta ei maksa yrityksille kesätyöpaikkatukea, joten muu kesätyö ei sulje pois hakemista myös kuntaan, mutta etusijalle asetetaan ne nuoret, jotka eivät ole löytäneet itselleen kesätyötä avoimilta markkinoilta.