Kaikille avoin Siikaisten logokilpailu 150 –vuotis juhlavuoden kunniaksi

”Siikainen – luontoa käydä edellä”
Kaikille avoin logokilpailu 150 –vuotis juhlavuoden kunniaksi

 Siikaisten kunta täyttää 150 vuotta 1.5.2021. Juhlavuotta vietetään kunnassa usein eri tavoin. Juhlavuonna on tarkoitus ottaa käyttöön kunnalle uusi logo, jota käytetään jatkossa kunnan viestinnässä soveltuvin osin kunnan vaakunan sijaan tai rinnalla. 

Siikaisten arvokasta maalaismaisemaa rytmittävät erämaat, keidassuot ja järvet. Katselmankallion tornista avautuvat näkymät suurille, suojelluille suoalueille, joiden ansiosta Siikainen on nyt myös virallisesti osa Unescon Global Geopark -verkostoa. Siikaisten rakennuskulttuurin erikoisuus, kuusikulmaiset, korumaiset lasikuistit kertovat puolestaan alueen vaurastumisesta 1800-luvulla. Siikaislaisia ihmisiä kuvaa toimeliaisuus ja yhteisöllinen vastuunkanto kanssaihmisistä.  Siikaisissa asukkaiden hyvinvointia ja koko kunnan elinvoimaa edistää erityisesti omaehtoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantoiminta.

Miten pukisit Siikaisten piirteet ja tunnuslauseen ”Luontoa käydä edellä” yksinkertaiseksi kuvaksi?

Kilpailun säännöt

  1. Kilpailu on avoin kaikille 4.9.–11.10.2020.
  2. Kilpailuun voi osallistua itse suunnittelemallaan ja tekemällään työllä. Työn on oltava riittävän yksinkertainen, jotta se soveltuu tarkoitukseensa.
  3. Logon voi suunnitella vapaasti valitulla tekniikalla, mutta se tulee toimittaa digitaalisessa muodossa kunnan kirjaamoon, kirjaamo@siikainen.fi.
  4. Voittajan valitsee juhlavuoden koordinaatioryhmän muodostama raati. Työt arvioidaan nimettöminä.
  5. Kilpailuun osallistumalla antaa kunnalle täydet käyttöoikeudet työhönsä (kilpailun voittajatyö).
  6. Kilpailun voittaja palkitaan 500 euron palkkiolla.