Vierailukieltosuositus päättyy – muut koronatoimet edelleen voimassa

PoSan alueen COVID-19-epidemia on saatu nopeilla ja tehokkailla toimilla paranemaan. PoSan alue on nyt epidemian suhteen kiihtymisvaiheessa, kuten muukin Satakunta. Parin viimeisen viikon aikana uusia positiivisia tapauksia alueella on ollut vain 2. Vierailukieltosuositus ikäihmisten ympärivuorokautisessa hoivassa ja terveyskeskussairaalassa päätetään. Kaikki muut ATTR:n ( =alueellinen tartuntatautien torjuntatyöryhmä) asettamat rajoitukset pysyvät vielä voimassa.
Rajoituksia tarkastellaan seuraavan kerran  7.1.21.
Covid -epidemiaa ei ole vielä voitettu ja edelleen on tärkeää suojata ikäihmisiä ja riskiryhmiä ja huolehtia, että vierailut toteutetaan noudattaen THL:n 15.9.20 antamaa ohjeistusta Koronavirustartuntojen torjunta pitkäaikaishoidon ja -hoivan toimintayksiköissä. Suojaimia on käytettävä koko vierailun ajan ja noudatettava myös kaikkia muitakin hygieniaohjeita.