Siikaisten kunta etsii keittäjää työvapaan sijaisuuteen

Etsimme keittäjää työvapaan sijaisuuteen Metsätähden keittiöön. Siikaisten kunnan keittiö Metsätähdessä valmistaa ruokaa kunnan päiväkotiin ja koululaisille sekä Posan vanhusten palveluasumisen yksikköön.

Keittäjän työtehtäviin kuuluu astiahuolto, asiakaspalvelu, ruoanvalmistus, erityisruokavaliot sekä puhtaanapito, elintarvikkeiden vastaanotto, varastointi ja tarpeen vaatiessa hankinta. Toivomme sinulta energistä ja yhteistyökykyistä työotetta. Olet reilu, reipas ja kohtelias. Työelämän pelisäännöt ovat sinulle jo tuttuja ja sinulta löytyy joustavuutta muutostilanteisiin. Työ edellyttää toimintakykyä nopeasti vaihtelevissa tilanteissa, avointa asennetta sekä kykyä niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyynkin.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta elintarvike- ja tai ravintola-alalla työskentelystä. Olet innokas oppimaan uutta ja sinulta löytyy hygieniapassi. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTESin mukaan. Paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy. Siikaisten kunta on savuton työnantaja.

Työaika on 38,15 tuntia viikossa. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa klo 7-15 väliselle ajalle sisältäen myös viikonlopputyötä. Työn kesto on noin 10 kk.

Hakemukset 8.3.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: kirjaamo@siikainen.fi