UUSIEN OPPILAIDEN ILMOITTAUTUMINEN KANKAANPÄÄN MUSIIKKIOPISTOON LUKUVUODELLE 2021–2022

Hakuaika musiikkiopistoon syksyllä 2021 opintonsa aloittaville on 1.3.-31.3.2021. Soitinvalikoimassa ovat alttoviulu, harmonikka, huilu, kitara, lyömäsoittimet, urut, piano, sello, sähkökitara, trumpetti ja viulu sekä lisäksi yksinlaulu yli 15-vuotiaille. Ilmoittautumalla musiikkiopistoon pääsee soitinkarusellioppilaaksi (kokeillaan 2-3 soitinta lukuvuoden aikana). Pääsytestiin osallistumalla voi saada oppilaspaikan tiettyyn soittimeen musiikkiopiston resurssien puitteissa.

Toiminta-alueen opiskelijoiden kotikunnasta (Jämijärvi, Karvia, Lavia/Porin kaupunginosa, Merikarvia, Pomarkku, Siikainen) tarvitaan maksusitoumus ennen opintojen aloittamista. Musiikkiopisto pyytää kunnilta maksusitoumukset sen jälkeen, kun oppilas on hyväksytty musiikkiopistoon. Mikäli samasta soittimesta on useampi soittaja, opetusta voidaan antaa myös sopimuskunnissa.

Ilmoittautuminen sähköisesti osoitteessa: https://kankaanpaa.eepos.fi.(siirtyy uudelle sivulle)

Lisätietoja saa toimistosihteeri Pirjo Lepistöltä puh. 044 772 9201
tai apulaisrehtori Eeva Kulhualta puh. 044 772 9200.

Musiikkiopiston toimiston osoite on Opistonkatu 5.
www.kankaanpaanmusiikkiopisto.fi

Kankaanpään musiikkiopiston oppilashakuilmoitus 17.2.2021(pdf)