Koronatiedote Siikainen 26.3.2021

Koronatilanne on menossa parempaan suuntaan Satakunnassa, mutta muuntoviruksen, tartunnanjäljityksen heikentymisen ja sairaalakapasiteetin takia edelleen on tärkeää noudattaa tarkasti varotoimia ja välttää lähikontakteja. Satakunta kuuluu Turun yliopistollisen sairaalan alueeseen, ja siellä tilanne on erittäin vakava. Myös Pohjois-Satakunnassa on todettu lähipäivänä tartuntoja, joiden alkuperää ei tiedetä.

Muutokset Siikaisten kunnan palveluihin maanantaista 29.3. alkaen:

Yläkoulu palaa lähiopetukseen ja kuntosali ja kudonta-asema avautuvat varausperiaatteella maanantaina 29.3. Kunnantuvalla kirjaston ja lukusalin käyttö  sekä toimintatuvan kirpputorilla asiointi on rajatusti mahdollista maanantaista 29.3. alkaen.

Kirjaston tiloissa voi olla neljä asiakasta kerrallaan ja heitä velvoitetaan maskin käyttöön ja turvavälien pitämiseen muihin tilan käyttäjiin. Asiointipiste ilman ajanvarausta maanantaisin 9-15 yksi henkilö / perhekunta kerrallaan, mahdollinen jonotus sisätiloissa huomioiden neljän henkilön asiakasrajoitus kirjastossa. Asiointipiste muina päivinä puhelimitse tai ajanvarauksella.  Kunnan hallinto ja maaseutusihteeri palvelee sähköpostilla, puhelimitse tai ajanvarauksella.  Kunnantuvalle pääset sisään ovikelloa soittamalla.

Kudonta-aseman käyttö varausperiaatteella ohjeistusta tarkasti noudattaen. Lisätiedot ja varaukset Taru Hollmen 040-553 9154.

Kuntosalille yksi henkilö/perhekunta kerrallaan käyttöohjeistusta tarkasti noudattaen. Lisätiedot ja  varaukset Taisto Salo 0447201036.

Toimintatuvan kirpputori avoinna tiistaisin yksi henkilö/perhekunta kerrallaan.

Kunnantuvalla, kudonta-asemalla, kuntosalilla ja toimintatuvalla on yleisön nähtävillä AVIn ohjeistama tartuntalain 58 pykälän toteuttamisen mukainen suunnitelma tilojen käytöstä.

AVIn määräys korkeintaan kuuden henkilön yleisötilaisuuksista ja yleisistä kokouksista on voimassa 26.4. asti.

Siikaisten kunnan johtoryhmä seuraa tilannetta ja tarkastaa ohjeistusta tarvittaessa. Pohjois-Satakunnan seudullinen koronaryhmä tarkastelee tilannetta seuraavan kerran 9.4.