Kunnalle Kesätöihin?

alt=""
Koronatilanteesta huolimatta kunta työllistää ensi kesänä vuosina 2003- 2006 syntyneitä nuoria. Kunta kohdentaa kesätyöt tehtäviin, joissa koronavaikutukset ovat vähäiset.

  • 2 paikkaa koulun kesäsiivoukseen, ajankohta kesäkuu
  • 2 paikkaa kunnan keittiöön, ajankohta kesäkuu
  • 4 paikkaa alueiden hoitoon, ajankohta kesä-heinäkuu

Kesätyöntekijän työaika on 30 t/vk ja työsuhteen kesto 2 viikkoa. Kahdelta viikolta työntekijälle maksetaan palkkaa yhteensä 365 euroa. Kesätyöntekijän tulee olla 2003 – 2006 syntynyt siikaislainen opiskelija (oppilaitoksessa kirjoilla oleva, koulutukseen hakeva tai oppilaitokseen hyväksytty) taikka koululainen.

Kunnan kesätyöpaikkaa on haettava 15.4.2021 mennessä kunnan kirjaamoon lähetettävällä avoimella hakemuksella. Osoite: kirjaamo@siikainen.fi.  Muistathan laittaa hakemukseen selkeästi tiedot itsestäsi ja yhteystietosi.