Juhlavaltuustossa muistettiin pitkään palvelleita luottamushenkilöitä ja kunnan henkilöstöä

Juhlavaltuustossa muistettiin pitkään palvelleita luottamushenkilöitä ja kunnan henkilöstöä. Kunnanvaltuuston kokous pidettiin 29.9.2021 Metsätähden ruokasalissa ja sen aluksi kirkkoherra Olavi Ervasti piti juhlapuheen, jonka jälkeen tilaisuus jatkui kunnanvaltuuston puheenjohtajan Sari Vuorelan puheella ja kunnan luottamushenkilöiden sekä kunnan henkilöstön muistamisella.

alt=""

Pitkään palvelleita luottamushenkilöitä muistettiin Kuntaliiton myöntämin ansiomerkein. Kultaisen ansiomerkin kolmenkymmenen vuoden palveluksesta saivat Jukka Vanhatalo, Arja Kurtti, Seppo Mäkiselkä ja Taisto Salo. Hopeisen ansiomerkin kahdenkymmenen vuoden palveluksesta saivat Heta Östergård ja Tero Harju.

Kunnan työntekijöitä palkittiin 20, 30 ja 40 vuoden palveluksesta. Työntekijöitä muistettiin koruin ja solmioneuloin. Kahdenkymmenen vuoden palveluksesta muistettiin Sari Norrgårdia, Sanna Harjua ja Sanna-Mari Viitaniemeä. Kolmenkymmenen vuoden palveluksesta muistamisen saivat Katri-Helena Saarinen-Holappa, John Söderbacka ja Elisa Laine. Neljänkymmenen vuoden palveluksesta muistettiin Tarja Lammia.

alt=""