AVIn yleisötilaisuusrajoitus voimaan maanantaina – kunnan 150-vuotisjuhla toteutetaan

Siikaisten  kunnan 150 – vuotisjuhla on lauantaina liikuntahallilla suunnitelman mukaisesti. Kahvitus alkaa kello 12 ja ohjelma kello 13. Ohjelmasta vastaa Siikaisten yhtenäiskoulu.

Korostamme edelleen yleisölle jo annettua terveysturvallisuusohjeistusta. Tulkaa vain terveenä tilaisuuteen ja huolehtikaa hyvästä käsihygieniasta. Nuoret ja aikuiset, käyttäkää kasvomaskia, jos terveytenne sen sallii. Lisäksi vahvasti suosittelemme yli 16-vuotiaiden osallistumista vain, jos koronatodistuksen edellytykset täyttyvät, vaikka sitä emme ovella tarkasta.

Aluehallintovirasto kieltää tartuntatautilain 58 §:n 1 momentin nojalla Satakunnan sairaanhoitopiirin kuntien alueella kaikki sellaiset sisätiloissa järjestettävät yleiset kokoukset ja yleisötilaisuudet, joihin osallistuu yli viisikymmentä (50) henkilöä. Määräys on voimassa ajalla 22.11. – 22.12.2021. Jos toiminnanharjoittaja edellyttää toiminnassaan 16-vuotiaalta tai sitä vanhemmalta asiakkaalta ja toimintaan osallistuvalta yleisötilaisuuteen pääsemiseksi EU:n digitaalisen koronatodistuksen esittämistä, tässä päätöksessä asetetut osallistujamäärää koskevat rajoitukset tai osallistujien sijoittumista koskevat velvoitteet eivät koske kyseistä yleisötilaisuutta. Jos asiakas tai osallistuja ei esitä todistusta, toiminnanharjoittajan tulee evätä pääsy yleisötilaisuuteen.