Siikaisten Sisun suunnistus

Tule suunnistamaan!

Siikaisten Sisun suunnistusharjoitukset alkavat toukokuun alussa ja jatkuvat viikoittain torstaisin kesäkuun loppuun saakka. Heinäkuussa pidetään taukoa, mutta elokuussa jatketaan vielä toisella jaksolla. Tarkempi alkukauden ohjelma on oheisena ja Siikaisten kunnan nettisivuilla. Harjoitukset pidetään eri puolilla Siikaista vaihtelevasti eri kartoilla. Niillä kerroilla, jolloin ohjelmassa lukee emit, on torstaisin paikalla radan tekijä. Rastiliput ovat paikoillaan torstaista klo 17.00- sunnuntaihin klo 20.00 asti omatoimisuunnistusta varten.

Suunnistus on kuntoilua, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Voit olla aloittelija tai aikaisemmin suunnistusta harrastanut: tule rohkeasti Sisun harjoituksiin! Saat tarvittaessa neuvoja ja opastusta ja sopiva rata löytyy varmasti. Sisun harjoituksissa valittavanasi on kaksi eri pituista ja vaikeustasoltaan erilaista rataa, tarvittaessa vielä räätälöidään niistä sopivia yhdistelmiä. Jos haluat päästä mukaan suunnistajille niin tärkeisiin jälkispekulaatioihin, saat harjoituksissa lainaksi emit -leimauslaitteen, jonka avulla saat itsellesi rastiväliajat harjoituksen jälkeen. Yhtä hyvin voit lähteä matkaan ilman ajanottoa ja nauttia rastien etsimisen ohella luonnon tarkkailusta vaikka koko perheen voimin.

Harjoituksissa tarvitset säänmukaiset ulkoliikuntavaatteet sekä maastossa liikkumiseen sopivat jalkineet, joita ei tarvitse varjella kastumiselta tai kuraantumiselta. Kompassin ja emit -leimauslaitteen saat tarvittaessa lainaksi.

Sisun harjoitukset ovat kaikille maksuttomia eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Harjoituskalenterissa mainitulla alueella oleva tarkempi lähtöpaikka löytyy tien varrella olevia rastilippuja seuraten.

TERVETULOA SUUNNISTAMAAN!             SIIKAISTEN SIS