Siikaisten Sisun suunnistus

Tule suunnistamaan!

Siikaisten Sisun suunnistusharjoitukset alkavat huhtikuun lopussa ja jatkuvat lähes viikoittain torstaisin kesäkuun loppuun saakka. Heinäkuussa pidetään taukoa, mutta elokuussa jatketaan vielä toisella jaksolla. Tarkempi alkukauden ohjelma on oheisena ja Siikaisten kunnan nettisivuilla, loppukauden ohjelma ilmoitetaan myöhemmin. Harjoitukset pidetään eri puolilla Siikaista vaihtelevasti eri kartoilla ja metsään pääsee klo 18-19 välisenä aikana.

Suunnistus on kuntoilua, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Voit olla aloittelija tai aikaisemmin suunnistusta harrastanut: tule rohkeasti Sisun harjoituksiin! Saat tarvittaessa neuvoja ja opastusta ja sopiva rata löytyy varmasti. Sisun harjoituksissa valittavanasi on kolme eri pituista ja vaikeustasoltaan erilaista rataa, tarvittaessa vielä räätälöidään niistä sopivia yhdistelmiä. Jos haluat päästä mukaan suunnistajille niin tärkeisiin jälkispekulaatioihin, saat harjoituksissa lainaksi emit -leimauslaitteen, jonka avulla saat itsellesi rastiväliajat harjoituksen jälkeen. Yhtä hyvin voit lähteä matkaan ilman ajanottoa ja nauttia rastien etsimisen ohella luonnon tarkkailusta.

Erityisen hyvin suunnistus sopii perheliikunnaksi, voit lähteä reitille lasten kanssa ja opetella samalla itsekin karttamerkkejä sekä muita suunnistuksen perustaitoja. Lapset voivat lähteä radalle myös Sisun kokeneen opastajan mukana. Lasten ikä ja taito huomioon ottaen lapsille voidaan järjestää varsinaisen suunnistusradan ohella ns. oravapolku- harjoituksia, joissa leikin avulla opiskellaan suunnistuksen ja luonnossa liikkumisen taitoja.

Harjoituksissa tarvitset säänmukaiset ulkoliikuntavaatteet sekä maastossa liikkumiseen sopivat jalkineet, joita ei tarvitse varjella kastumiselta tai kuraantumiselta. Kompassin ja emit -leimauslaitteen saat tarvittaessa lainaksi.

Sisun harjoitukset ovat kaikille maksuttomia eikä ennakkoilmoit-tautumista tarvita. Harjoituskalenterissa mainitulla alueella oleva tarkempi lähtöpaikka löytyy tien varrella olevia rastilippuja seuraten.

TERVETULOA SUUNNISTAMAAN!             SIIKAISTEN SISU

Seura-asun nouto

Siikaisten Sisun kuntosuunnistus 2019

 AM-Pitkä ja AM-Viesti kutsu 2016
AM-PITKÄN 2016 KILPAILUOHJE (PÄIVITETTY 25.5)
AM-Viesti  kilpailuohje
VIESTIN ILMOITTAUTUMISIA ON JATKETTU 26.5 ASTI . NORMAALI MAKSU!
Henkilökohtainen kilpailukeskus
Viestin kilpailukeskus
Lähtöajat:
SARJOITTAIN
SEUROITTAIN
TULOKSET
VÄLIAJAT
Viestin lähtöluettelo
Viestin tulokset
Viestin väliajat