Siikaisten Sisun suunnistus

Tule suunnistamaan!

Siikaisten Sisun suunnistusharjoitukset alkavat huhtikuun lopussa ja jatkuvat lähes viikoittain torstaisin kesäkuun loppuun saakka. Heinäkuussa pidetään taukoa, mutta elokuussa jatketaan vielä toisella jaksolla. Tarkempi alkukauden ohjelma on oheisena ja Siikaisten kunnan nettisivuilla, loppukauden ohjelma ilmoitetaan myöhemmin. Harjoitukset pidetään eri puolilla Siikaista vaihtelevasti eri kartoilla ja nyt tänä kevään poikkeusoloista johtuen pidetään kuntosuunnistukset ns. omatoimisuunnistuksena torstaista klo 17.00-sunnuntaihin klo 20.00 asti.

Suunnistus on kuntoilua, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Voit olla aloittelija tai aikaisemmin suunnistusta harrastanut: tule rohkeasti Sisun harjoituksiin! Saat tarvittaessa neuvoja ja opastusta ja sopiva rata löytyy varmasti. Sisun harjoituksissa valittavanasi on kolme eri pituista ja vaikeustasoltaan erilaista rataa, tarvittaessa vielä räätälöidään niistä sopivia yhdistelmiä. Jos haluat päästä mukaan suunnistajille niin tärkeisiin jälkispekulaatioihin, saat harjoituksissa lainaksi emit -leimauslaitteen, jonka avulla saat itsellesi rastiväliajat harjoituksen jälkeen. Yhtä hyvin voit lähteä matkaan ilman ajanottoa ja nauttia rastien etsimisen ohella luonnon tarkkailusta.

Erityisen hyvin suunnistus sopii perheliikunnaksi, voit lähteä reitille lasten kanssa ja opetella samalla itsekin karttamerkkejä sekä muita suunnistuksen perustaitoja. Lapset voivat lähteä radalle myös Sisun kokeneen opastajan mukana. Lasten ikä ja taito huomioon ottaen lapsille voidaan järjestää varsinaisen suunnistusradan ohella ns. oravapolku- harjoituksia, joissa leikin avulla opiskellaan suunnistuksen ja luonnossa liikkumisen taitoja.

Harjoituksissa tarvitset säänmukaiset ulkoliikuntavaatteet sekä maastossa liikkumiseen sopivat jalkineet, joita ei tarvitse varjella kastumiselta tai kuraantumiselta. Kompassin ja emit -leimauslaitteen saat tarvittaessa lainaksi.

Sisun harjoitukset ovat kaikille maksuttomia eikä ennakkoilmoit-tautumista tarvita. Harjoituskalenterissa mainitulla alueella oleva tarkempi lähtöpaikka löytyy tien varrella olevia rastilippuja seuraten.

TERVETULOA SUUNNISTAMAAN!             SIIKAISTEN SISU

Vuoden 2019 AM-pitkän ja viestien tulokset
http://www.kansu.fi/kilpailut/kilpailut2019/sm-esikisa10-118
TULOKSET AM-Pitkä 2016
VÄLIAJAT
Viestin tulokset 2016
Viestin väliajat