Ajankohtaista

 

Kunnanvirasto ja kirjasto pidetään suljettuina ma 30.4. ja pe 11.5.2018.


Tervetuloa kakkukahville tiistaina 24.4.2018 kello 12-18 kirjaston ja hallinnon palveluiden uusiin tiloihin Kankaanpääntie 1A (entinen terveyskeskus).
Voit samalla ehdottaa uudelle palveluiden keskukselle nimeä! Nimiehdotuksesi voit jättää myös sähköpostitse kirjaamo@siikainen.fi.

 


Hakemuslomakkeen voi tulostaa tästä.

Hakemuslomakkeen voi hakea myös kunnanvirastolta (Kankaanpääntie 1 A). Hakemuslomakkeessa tarkemmat hakuohjeet. Hakemuslomake tulee palauttaa kunnanvirastolle tai lähettää sähköpostitse (kirjaamo@siikainen.fi) 30.4.2018 mennessä.


Kunnanvirasto auki 9.4. klo 8.30 alkaen osoitteessa Kankaanpääntie 1 A.


Kunnanvirasto on kesällä 2018 suljettuna viikot 27-30. Lisäksi virasto on suljettuna 30.4.2018 ja 11.5.2018. Tekninen toimi päivystää myös kesällä.


Perjantaina 8.6. Siikaisten Urheilukentällä kello 20.30 lavalle nousee Janna ja illan huipentaa noin kello 22.15 Elias Kaskinen & Päivän Sankarit.
Kello 19 alkaen tunnelmaan lämmittelee uudistunut Real Tune Rocktet, Real Rock - band Merikarvialta. Viisi henkinen rock’n roll -porukka saa vahvistusta Pori Big Bandin kahdesta trumpetista ja vetopasuunasta muodostuvasta torvisektiosta. Portit avataan kello 18.00.
Lipun myynti käynnistyy huhtikuun ensimmäisellä viikolla.
Siikaisten kulttuuritoimikunta on iloisesti yllättynyt saamistaan ehdotuksista ja yhteydenotoista tapahtuman artisteiksi.

Elias Kaskinen. Photo by Juha Mustonen Photography / Instagram @juha_mustonen Styling by Maryam Razavi


Siikaisten kunnassa on haettavana noin 20 kesätyöpaikkaa eri toimipisteisiin aikavälillä 14.5.-31.8.2018. Kesätyöt on suunnattu vuosina 1998-2002 syntyneille nuorille. Kesätyöntekijän työaika on pääsääntöisesti 30 t/vk ja työsuhteen kesto 2 viikkoa. Kahdelta viikolta työntekijälle maksetaan palkkaa yhteensä 350 euroa. Työajasta ja työsuhteen kestosta voidaan poiketa yksikön tarpeen mukaan, jolloin palkka suhteutetaan työaikaan ja kestoon.
Hakuaika on 1.3.-15.4.2018. Vapaamuotoiset hakemukset tehdään sähköisesti osoitteeseen kirjaamo@siikainen.fi, viestin aihekenttään haettava työpaikka ja oma nimi. Muista kirjata hakemukseen yhteystietosi, osaaminen ja kokemus, kiinnostus sekä mahdolliset ajankohdat, joina olet estynyt ottamasta työtä vastaan. Voit osoittaa oman hakemuksen korkeintaan kolmeen työtehtävään.
Teemme valinnat viimeistään toukokuun ensimmäisellä viikolla ja ilmoitamme valinnoista kaikille hakijoille. Jos hakijoita on paljon, voidaan suorittaa haastattelu. Mikäli paikkoja jää täyttämättä, niitä tarjotaan ensin työhakemuksensa muuhun yksikköön osoittaneille ja valitsematta jääneille.
Alla on kuvattu tehtäviä eri yksiköissä. Työpaikkojen määrä ja työn sisältö voivat vielä täsmentyä kun yksiköiden kesäjärjestelyt tarkentuvat.

Kesäkerho (2 paikkaa, kesäkuu)
Tehtäviin kuuluu erilaisten pihaleikkien ja pelien järjestämistä ja ohjaamista lapsille. Toimit kesäkerhon henkilökunnan kanssa. Työaika on 2 viikkoa, ja työpäivän pituus on 6 tuntia. Työpaikka on päiväkodin ja koulun alueet. Pääasiassa ollaan ulkona, sisätiloissa vain tarvittaessa. Tehtävä edellyttää oma-aloitteista ja reipasta otetta työhön.
Päiväkoti Pikku-Santra (2 paikkaa, kesäkuu)
Tehtäviin kuuluu erilaisten leikkien ja pelien järjestämistä ja ohjaamista pienille lapsille. Toimit päiväkodin henkilökunnan kanssa. Työaika on 2 viikkoa, ja työpäivän pituus on 6 tuntia. Työpaikka on päiväkoti. Tehtävä edellyttää oma-aloitteista ja reipasta otetta työhön.
Metsätähti (6 paikkaa, kesä-heinäkuu)
Tehtäviin kuuluu seurustelu ja ulkoilu vanhusten kanssa sekä mm. lukeminen ja mahdollinen muu hoitotyötä avustava työ. Toimit yhdessä metsätähden henkilökunnan kanssa. Työn kesto 2 viikkoa, työaika 30 t /vk. Reipas asenne ja rauhalliset eleet ovat eduksi vanhusten kanssa työskennellessä.
Siivoustyö (2 paikkaa, kesäkuu)
Työtehtävät ovat monipuolista siivoustyötä mm. ikkunoiden, seinien, lattioiden ja pulpettien pesua sekä tavaroiden siirtelyä/kantamista. Työntekijä toimii kunnan kiinteistöissä siistijän avustajana tai itsenäisesti ohjeiden mukaan. Työaika on 2 viikkoa, ja työpäivän pituus on 6 tuntia. Työ edellyttää kohtuullista fyysistä kuntoa. Jos olet aktiivinen ja toimeen tarttuva, tämä työ sopii sinulle.
Ruokapalvelu (2 paikkaa, kesä-heinäkuu)
Tehtäviin kuuluu keittiön siisteydestä huolehtimista, astiahuoltoa ja keittiön muita avustavia tehtäviä. Tässä on hyvä kesätyöpaikka alasta kiinnostuneelle. Työaika on 4 viikkoa, ja työpäivän pituus on 6 tuntia. Työpaikkana on kunnan keskuskeittiö Metsätähdessä.
Ulkoalueiden hoito (6 paikkaa, kesä-elokuu)
Työtehtäviin kuuluu nurmialueiden, pensaiden / puskien leikkaamista ja siistimistä sekä muita avustavia tehtäviä. Siistittäviä kohteita ovat keskustan viheralueet ja urheilualueet, sekä Eteläpään alue.  Tehtäviin saattaa kuulua myös pienimuotoisia korjaus- ja huoltotehtäviä kunnan varastolla. Työympäristö on mm. kevyenliikenteen väylien ja autoteiden välissä sekä niiden välittömässä läheisyydessä olevat nurmialueet. Työvälineinä ovat työnnettävä ruohonleikkuri ja päältä ajettava ruohonleikkuri (edellyttää traktori- tai mopokortin), trimmeri ja raivaussaha. Ikärajavaatimus tähän tehtävään on 16 vuotta. Työ on melko fyysistä, ja vaatii vähintään kohtuullista kuntoa. Työaika on 2-4 viikkoa ja 6 tuntia päivä.
Messu- ja markkinointityö Porin Asuntomessut (1 paikka, heinä-elokuu)
Siikaisten kunta osallistuu Satakunnan yhteisosastolle Porin Asuntomessuille 6.7.-5.8.2018. Etsimme markkinointihenkistä sanavalmista kunnan nuorisolähettilästä messuesittelytyöhön. Olet messuilla yhdessä kulttuuritoimikunnan jäsenen kanssa. Työtä on messuaikana yhteensä 120 tuntia (4 vk, 30 t/vk) erikseen sovittavina päivinä, myös viikonloppuisin.


Suunnistuksen SM-kilpailut Siikaisiin 2020! Tapahtuma tuo Siikaisiin noin 3000 suunnistajaa. Järjestelyt ovat mittavat. Järjestelyistä vastaa Siikaisten Sisu ja Kankaanpään suunnistajat. Lisätietoa Taisto Salo 0447201036.


SATULA-hanke (Satakunnassa tulevaisuus lapsissa) on luonut kyselyn lasten, nuorten ja perheiden palveluista. Vastaa kyselyyn lasten, nuorten ja perheiden palveluista Satakunnassa

Lapsi- ja perhepalvelut uudistetaan vuosina 2016-2018 siten, että ne vastaavat nykyistä paremmin lasten, nuorten ja perheiden tarpeita. Ensisijaista uudistuksessa on lapsen etu ja oikeudet sekä vanhemmuuden tuki. Satakunnassa lapsi- ja perhepalveluiden (LAPE) muutosohjelma on osa maakunta- ja sote-uudistusta ja sitä toteuttaa Satakunnassa tulevaisuus lapsissa (SATULA) –hanke yhteistyössä eri ammattilaisten sekä lasten, nuorten ja perheiden kanssa.

Uudistuvien palveluiden tavoitteena on tarjota sopivaa tukea oikeaan aikaan jokaiselle lapselle, nuorelle ja perheelle - lähellä ja osana arkea. Tavoitteen saavuttamiseksi on tärkeää kartoittaa kohderyhmän mielipiteitä ja kokemuksia.

Lasten, nuorten ja vanhempien mielipiteitä tarvitaan niin palveluiden suunnittelussa ja kehittämisessä kuin myös niiden arvioinnissa. SATULA -hankkeessa luodaan toimivia rakenteita lasten, nuorten ja perheiden osallisuuteen.

Tämän kyselyn avulla kerätään satakuntalaisten mielipiteitä ja kokemuksia lasten, nuorten ja perheiden palveluista. Vastaamalla kyselyyn voit vaikuttaa palveluiden kehittämiseen.

 


SER(sähkö ja elektroniikka)-romua otetaan edelleen vastaan kunnantalon pihalla olevaan konttiin.

Vastaanotosta vastaa ensisijaisesti Toimintatupa. Ma-pe 8.30-11.30 ja 12.30-15.00.
Mikäli emme ole paikalla löytyy avain kunnantalolta kyseisinä aikoina.

Terveisin Toimituvan väki